Kan jeg redigere eller slette mine oprettede tilbudsagenter?

Ja, du kan godt redigere og slette de tilbudsagenter du har oprettet.

IOS

Tryk på tilbudsagentknappen i menubjælken nederst på siden.

Når du er inde på siden med dine samlede tilbudsagenter, trykker du på "rediger" øverst i venstre hjørne.

Nu kan du vælge, hvilken tilbudsagent du vil rette eller slette. Hvis du vil rette i tilbudsagenten, skal du rette de ønskede felter og tryk på "Gem" øverst i højre hjørne.

Hvis du vil slette tilbudsagenten, så tryk "Slet tilbudsagent" nederst på siden.

Tryk derefter "Slet tilbudsagent" igen. Tryk nu "OK" øverst i højre hjørne, hvis du ikke vil lave flere ændringer i dine tilbudsagenter.