Hvordan opretter jeg en tilbudsagent?

Du kan oprette en tilbudsagent på 2 forskellige måder.

Direkte fra tilbudsagent eller Direkte fra søgeresultat.

Direkte fra tilbudsagent

Hvis det er første gang du skal oprette en tilbudsagent, skal du oprette en profil eller logge ind med dine brugeroplysninger fra minetilbud.dk.

Efter du er logget ind eller har oprettet en bruger, kan du nu oprette en tilbudsagent. Dette ved at trykke på "Opret ny tilbudsagent" knappen. Herefter skal du søge på den vare, som du vil oprette agenten på, eller vælge en af de kategorier, der bliver forslået.

Når du har valgt varen, har du mulighed for at sætte kriterier for det tilbud, som du vil modtage. Dette kan være i form af mærker - i dette tilfælde på rugbrød. Du kan også vælge max pris på varen, kilo/liter pris, i hvilken butikskæde du vil have tilbud fra og hvornår du vil modtage notifikationen omkring tilbudet.

Bemærk at alle felter ikke behøves at blive udfyldt!

Når du vælger mærke, pris og de andre kriterier for tilbudet, tjekker du mærket af/skriver pris, og derefter trykker du gem, øverst i højre hjørne, hvor du så kan udfylde de næste kritiker.

Når du har udfyldt de kriterier, du vil have på tilbudet, skal du trykke på "Opret ny tilbudsagent". Nu kan du se alle de tilbudsagenter, som du har oprettet.

Direkte fra søgeresultat

Søg efter en vare. Klik på det grønne + i højre side og klik herefter på "Opret ny tilbudsagent".

Herefter kan du vælge, om du kun vil have tilbud på fx Cola eller på sodavand generelt.

Når du har valgt varen, har du mulighed for at sætte kriterier for det tilbud, som du vil modtage. Fx forskellige mærker af cola, max pris, kilo/liter pris, i hvilken kæde du vil have tilbud fra og hvornår du vil modtage notifikationen omkring tilbudet.

For at udfylde de felter du nu ønsker, trykker du på feltet og udfylder den værdi, som du ønsker og derefter trykker du på "Gem" i øverst højre hjørne.
Bemærk at alle felter ikke behøves at blive udfyldt!

Når alle ønskede felter er udfyldt, trykkes der på "Gem" øverst i højre hjørne.

Nu er tilbudsagenten oprettet.