Hvor ofte bliver NejTak+ sættet leveret i min postkasse?

Du vil som udgangspunkt modtage dit personlige NejTak+ sæt 1 gang om ugen, men leveringen afhænger dog af, hvilke tilbudsaviser du har valgt. Nogle tilbudsaviser bliver kun udgivet en gang i kvartalet og andre hver uge.

Vi leverer op til og i weekenden, og omdeleren har indtil lørdag kl 10.00 til at omdele NejTak+ sæt. Får du ikke dit sæt til tiden, vil vi meget gerne vide det. Kontakt os på 70104000.