Hvor ofte bliver NejTak+ sættet leveret i min postkasse?

Du vil modtage dit personlige NejTak+ sæt 1-2 gang om ugen, men leveringen afhænger dog af, hvilke tilbudsaviser du har valgt. Nogle tilbudsaviser bliver kun udgivet 1 gang i kvartalet og andre hver uge.

Vi omdeler tirsdag/onsdag og torsdag/fredag. Ved omdeling op til weekenden har omdeleren frem til fredag kl. 21 til at omdele dit NejTak+ sæt. Har du mod forventning udfordringer med leveringen af dit NejTak+ sæt, kan du i hverdagene kontakte os på telefon 70104000. Du er også velkommen til at registrere din reklamation på fk.dk