Kan mit NejTak+ sæt holde ferie, mens jeg selv er ude at rejse?

Hvis du ønsker at sætte din postkasse på ferie og herved undgå levering af dit NejTak+ sæt, kan du melde ferie på minetilbud.dk.

Du logger ind på minetilbud.dk med din e-mail og dit kodeord. Hvis du har glemt dit kodeord, kan vi hjælpe dig med at generere et nyt. Vi er klar til at hjælpe dig - ring til os på 88130288 eller skriv en mail til kontakt@minetilbud.dk.

Når du er logget ind, kan du vælge at sætte din postkasse på ferie. Du kan melde ferie max. 5 uger på et år. Bemærk venligst, at vi skal modtage din ændring af leveringen senest 4 uger før afrejse.