Kan mit NejTak+ sæt holde ferie, mens jeg selv er ude at rejse?

Hvis du ikke har lyst til, at din postkasse er fyldt med tilbudsaviser, når du kommer hjem fra ferie, kan du melde ferie på minetilbud.dk.

Du logger ind på minetilbud.dk med din e-mail og dit kodeord. Hvis du har glemt dit kodeord, kan vi hjælpe dig med at generere et nyt. Ring til os på 88130288 eller skriv en mail til kontakt@minetilbud.dk.

Når du er logget ind, kan du vælge ’Feriemelding’. Du kan melde ferie max. 5 uger på et år. Husk: Vi skal vide det 4 uger i forvejen.