Hvorfor skal jeg have en e-mail for at tilmelde mig NejTak+?

Det er nødvendigt at have en e-mail for at kunne tilmelde sig NejTak+, fordi vi bruger mailen til at kommunikere med husstanden, der er tilmeldt.

I e-mailen fortæller vi f.eks. om nye tilbudsaviser, der er kommet med i ordningen eller minder dig om, at du skal huske at melde ferie, hvis du ikke vil have tilbudsaviser i din postkasse, mens du er bortrejst. Derudover er det din e-mail, du skal bruge, når du logger ind på minetilbud.dk.

Hvis du ikke har en e-mail, kan du oprette en gratis via f.eks. Hotmail eller Gmail.

Husk, at du ikke kan bruge den samme e-mail to gange. Læs mere om hvorfor.