Hvorfor skal jeg have en e-mail for at tilmelde mig NejTak+?

Det er nødvendigt, at have en e-mail for at kunne tilmelde sig NejTak+. Din e-mail skal du også bruge, hvis du ønsker at redigere dit NejTak+ sæt på minetilbud.dk

Vi bruger også e-mailen til at kommunikere med husstanden, der er tilmeldt. I e-mailen fortæller vi fx om nye tilbudsaviser, der er kommet med i ordningen eller minder dig om, at du skal huske at melde ferie, hvis du ikke vil have tilbudsaviser i din postkasse, mens du er bortrejst. Derudover er det din e-mail, du skal bruge, når du logger ind på minetilbud.dk.

Hvis du ikke har en e-mail, kan du oprette en gratis via fx Hotmail eller Gmail.

Husk, at du ikke kan bruge den samme e-mail to gange. Læs mere om hvorfor.

Du kan selvfølgelig altid afmelde vores nyhedsbreve.