Følg

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig NejTak+?

Når du tilmelder dig NejTak+, bliver du del af en stor gruppe danskere, som kun får de tilbudsaviser, du har lyst til at læse – resten sørger vi for at sortere fra til glæde for dig og miljøet.

Rent praktisk sker der det, at vi giver PostNord, som administrerer Reklamer - Nej tak, besked om, at din adresse skal tilmeldes ordningen. Du siger altså som udgangspunkt siger nej tak til alle reklamer (også dem, der omdeles af PostNord) ved at tilmelde dig NejTak+. Derefter har du via minetilbud.dk mulighed for at sammensætte din helt personlige reklamepakke, som vi leverer til dig.

PostNord sender et klistermærke til dig, som du skal huske at sætte på din postkasse – ellers får du nemlig to sæt tilbudsaviser. Hvis klistermærket ikke kommer frem, kan du altid bestille et via PostNords hjemmeside.

Husk også, at du altså siger nej tak til de tilbudsaviser, PostNord omdeler, ved at tilmelde dig NejTak+. Vi arbejder på at få alle butikskæder med i NejTak+, men hvis der er en tilbudsavis, du savner, anbefaler vi, at du spørger i den pågældende butik, om de vil sende dig deres tilbudsavis separat.

Var denne artikel en hjælp?
9 ud af 9 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk