Hvad er NejTak+?

NejTak+ er et alternativ til den nuværende Reklamer - nej tak ordning. Med NejTak+ kan du selv vælge, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage i din postkasse, og hvilke du vil vælge fra.

Hvis du slet ikke ønsker at modtage tilbudsaviser i din postkasse, skal du ikke tilmelde dig NejTak+ - her skal du nemlig vælge mindst én tilbudsavis. Du skal i stedet tilmelde dig Reklamer - nej tak på Post Danmarks hjemmeside.