Hvorfor modtager jeg et omslag fra minetilbud, selvom jeg er tilmeldt Reklamer - Nej Tak?

Selvom du er tilmeldt Reklamer – Nej tak , kan det ske, at der ligger et adresseret omslag fra minetilbud i din postkasse.

Hvis fx en kundeklub beder os omdele deres materiale til de medlemmer, der har accepteret at modtage deres medlemsblad eller katalog, omdeler vi dette. Omslaget fungerer som en kuvert med din adresse på. Du kan fx også modtage valgbrochurer, da disse ikke er en del af Reklamer - Nej tak-ordningen.

Hvis du ikke ønsker at modtage denne avis mere, kan vi hjælpe dig. Tag kontakt til os på 88130288 eller skriv en mail på kontakt@minetilbud.dk og oplyse din adresse, og hvad du har modtaget.