Hvorfor modtager jeg et omslag fra minetilbud, selvom jeg er tilmeldt Reklamer - Nej Tak?

Selvom du er tilmeldt Reklamer – Nej tak , kan det ske, at der ligger et adresseret omslag fra minetilbud i din postkasse.

Hvis eksempelvis en kundeklub beder os omdele deres avis til de medlemmer, der har accepteret at modtage avisen, omdeler vi denne avis i vores indpakning, selvom avisen kommer fra kundeklubben. Omslaget fungerer som en kuvert med din adresse på.

Hvis du ikke ønsker at modtage denne avis mere, kan vi hjælpe dig. Tag kontakt til os på 88 13 02 88 eller skriv en mail på kontakt@minetilbud.dk og oplys din adresse, og hvad du har modtaget.