Hvordan afmelder jeg NejTak+?

Hvis du ønsker at modtage alle tilbudsaviser eller slet ingen tilbudsaviser i din postkasse, skal du afmeldes NejTak+. Det gør du via Min Side på minetilbud.dk.

Log ind med din e-mail og dit kodeord og vælg ’Min NejTak+ tilmelding’. Husk, at du skal tage klistermærket af din postkasse, hvis du ønsker at modtage alle tilbudsaviser. Hvis du slet ikke ønsker tilbudsaviser fremadrettet, skal du lade klistermærket sidde på din postkasse.

Vær opmærksom på, at der går 3-4 uger, før ændringerne træder i kraft.