Hvordan tilføjer jeg flere tilbudsaviser til mit sæt?

Vi får løbende nye butikker med i NejTak+, og du kan naturligvis altid tilføje flere tilbudsaviser til dit sæt.

For at redigere dit sæt logger du ind via minetilbud.dk. Klik på 'Log ind' i højre side af skærmen:

Du logger ind med den e-mail, du brugte, da du tilmeldte dig, og den kode, du selv valgte. Hvis du har glemt din kode, kan du få genereret en ny ved at klikke på 'Glemt adgangskode'. Vi hjælper dig også gerne med en ny kode, hvis du ringer til os på 88130288.

Når du er logget ind, har du mulighed for at redigere dine profiloplysninger, hvis du f.eks. flytter, og tilføje flere tilbudsaviser til dit NejTak+ sæt.

Vær opmærksom på, at ikke alle tilbudsaviser udbydes i alle postnumre. Læs mere.