Hvordan tilføjer jeg flere tilbudsaviser til mit sæt?

Vi får løbende nye butikker med i NejTak+, og du kan naturligvis altid tilføje flere tilbudsaviser til dit NejTak+ sæt.

For at redigere dit sæt logger du ind via minetilbud.dk. Klik på 'Log ind' i højre side af skærmen. Du logger ind med den e-mail, du brugte, da du tilmeldte dig, og den kode, du selv har valgt. Hvis du har glemt din kode, kan du få genereret en ny. Vi hjælper dig også gerne med en ny kode, hvis du ringer til os på telefon 88130288 eller til kontakt@minetilbud.dk

Når du er logget ind, har du mulighed for at redigere dine profiloplysninger, hvis du fx flytter, og du kan også tilføje flere tilbudsaviser til dit NejTak+ sæt.

Vær opmærksom på, at ikke alle tilbudsaviser udbydes i alle postnumre. Læs mere.