Hvorfor er der nogen tilbudsaviser, jeg ikke kan vælge?

Det er op til de enkelte butikskæder, om de vil være med i NejTak+. Nogle kæder har endnu ikke valgt at være med, og derfor kan vi heller ikke tilbyde alle tilbudsaviser i ordningen.

Desuden er der nogle butikskæder, der har valgt, at deres tilbudsaviser kun skal være tilgængelige i et bestemt område, og bor du ikke i det område, kan du desværre heller ikke vælge den pågældende tilbudsavis.

Når der kommer nye kæder med i NejTak+, sørger vi for at give dig besked på e-mail, så du har mulighed for at vælge den nye tilbudsavis i dit sæt.

minetilbud.dk kan du altid se en oversigt over de tilbudsaviser, der er tilgængelige i dit område ved at indtaste dit postnr. på forsiden og klikke på 'Tilmeld her':

Læs mere om, hvordan du tilvælger flere tilbudsaviser i dit sæt.