Hvordan kan jeg logge ind?

På web:

For at logge ind på vores hjemmeside skal man trykke på "Log ind" i højre hjørne af skærmen. Her kan du også få tilsendt et nyt kodeord, hvis du har glemt dit eksisterende.

Log ind vha. af dette link:

LOG IND

I app'en

For at logge ind i minetilbud app'en skal du have oprettet en profil på enten minetilbud app'en eller vores hjemmeside minetilbud.dk.

Hvis du har en NejTak+ profil, kan du logge ind med den email og kode, du benyttede i den forbindelse.

Hvis du har glemt din kode kan du altid få tilsendt en ny.