Sådan virker tilbudsagenten

Vi har introduceret en tilbudsagent, som gør det muligt for dig at få notifikationer, når der er nye tilbud, der matcher din ønsker.

Der er flere måder at oprette en tilbudsagent på:

1. Du kan oprette en tilbudsagent direkte fra søgeresultaterne ved at trykke på +.
  2. Du kan også vælge at oprette en tilbudsagent fra tilbudsagent tab'en.

Udfyld med hviken varer, som du leder efter, herunder mærke, pris, butikker samt hvornår du ønsker at modtage notifikationer fra tilbudsagenten.